Olen aina ollut syysihminen, johtuneeko että olen syntynyt elokuussa...

Jotenkin heti kun säät alkaa muuttumaan koleahkoksi ja hivenen illat pimenee niin jo tekee mieli laittaa kynttilöihin tuli ja alkaa pikkuhiljaa lämmittämään pönttömuuria ja keittiön hellaa.

Sitten pian alkaa taas joulun odotus, josta muuten tuli mieleen että näin jo jonkun Kotivinkin joululehden mainoksen äsken... Pian saakin alkaa tsiikaileen kauppoja kuka tuo joulukrääsän ensimmäisenä hyllyille. Itse olen ajatellut selvitä tästä joulusta mahdollisimman omin tehdyin joululahjoin. Olen hieman jo virkkaillut kaikenlaista pientä joka olisi myös hyödyllistä ja haittaa ei ole siitäkään jos se olisi kaunista katseltavaakin.

Ensiviikonloppuna ajattelin suunnistaa puolukkaan, että saa nauttia hyvän ruoan kanssa puolukkahillosta. Sienet jätän muille kerättäväksi, kun en niistä tiedä juuri mitään. Olisihan sieltä metsästä mukava kerätä talven askarteluja ja asetelmia varten muutama kiva varpu ja  maahan tippuneita harmaantuneita oksia yms. Mukavaa on myös vain kulkea metsässä ja ihastella Suomen kaunista luontoa ja sen ihmeitä. Itse ihastelen aina metsäpuroja kuinka se vesi on niin kirkasta ja ne muodot kauniita kun tulee putouskohta sekä se solina on kaunista ja niin rauhoittavaa kuunneltavaa.

Taidan päättää tältä erää näihin tunnelmiin ja mennä sytyttelemään lisää kynttilöitä.

Tunnelmallista syksyä kaikille.